Передплата 2024 ВЗ

Холостяк Dan Balan розповів, чому він все ще неодружений

  • 10.02.2019, 16:58
  • 1 013

Популярний співак Dan Balan, який у цьому році зайняв крісло тренера у вокальному шоу Голос країни, відверто розповів, чому досі не одружився.

Про це повідомляє Радіо Максимум

Артист Dan Balan нещодавно, 6 лютого, відсвяткував день народження, йому виповнилося 40 років. Вік, який для музиканта став своєрідним перехідним періодом.

«Ну, це не просто день народження — 100%. У 40 років щось перевертається у свідомості чоловіка, як мінімум», — заявив співак. Артист зазначив, що у нього змінилися цінності.

«Ти починаєш відчувати, що справжнє, а що фальшиве. Ми всі знаємо про сімейні цінності, дружбу, справжню любов. Ми все це чули з дитинства, що це найголовніше. Але коли тобі 16 і тебе ніхто не любить, а дівчинка, яка подобається, тебе відштовхнула, то у тебе травма. І після цього, якщо інша дівчинка тебе полюбила ти за це чіпляєшся, твоє его радіє, ти переконаний, що це щастя. А це не щастя, просто твоє его розквітло в той момент, коли тебе захотіла, наприклад, найкраща дівчинка в школі», — зазначив Balan.

Однак музикант сказав, що він ще не зустрів такої жінки, тому що поки не заслужив її. «Тобто я повинен був багато чого зрозуміти, відректися від цього бруду навколо, який був в моєму житті, щоб заслужити таку жінку. Я дуже сподіваюся, що я на правильному шляху», — заявив артист.

Схожі новини