Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Закарпатті затримали нелегальних мігрантів з Іраку: шукали кращої долі

  • 10.02.2019, 16:13
  • 548

Трійку іноземців, які намагались незаконно перетнути кордон поблизу населеного пункту Паладь-Комарівці Ужгородського району, затримали сьогодні опівночі військовослужбовці Чопського загону

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Інформацію про підготовку до порушення держрубежу на цій ділянці завчасно отримали оперативні співробітники Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Відтак, вказаний напрямок посилили, в тому числі спільним патрулем у складі прикордонників відділення «Паладь-Комарівці», оперативних співробітників Західного регіонального управління та словацьких колег.

За півтори години пошукових дій правопорушників вдалось затримати. Нелегалів зупинили безпосередньо на державному кордоні, коли ті уже подолали загороджувальний паркан. Затримані чоловіки, попередньо громадяни Іраку, пояснювали, що у такий спосіб намагалися дістатись країн Європи у пошуках кращої долі.

З метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, незаконних мігрантів доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення осіб їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204−1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Схожі новини