Передплата 2024 «Добра кухня»

Пожежа знищила будівлю в центрі Києва: «рівень підвищеної складності»

  • 10.02.2019, 08:56
  • 391

У ніч на 10 січня в Києві за адресою вулиця Казимира Малевича, 86 спалахнула пожежа. Горіла триповерхова офісна будівля. Вогонь був настільки сильним, що йому присвоїли рівень підвищеної складності.

Про це повідомляє 24 Канал з посиланням на «Информатор»

Пожежники отримали виклик на лінію 101 надійшов приблизно о 23:15.

Пожежа швидко зайняла будівлю та перекинулася на дах, через що вогонь розгорівся ще дужче. Пожежникам вдалося локалізувати займання, коли полум'я охопило територію близько 200 квадратних метрів. Це сталося о 1:10 ночі. До ліквідації пожежі було залучено 16 одиниць основної та спеціальної техніки, а також 80 працівників особового складу.
О 2:05 рятувальники змогли повністю ліквідувати пожежу. Пожежники перекрили вулицю та протягом деякого часу продовжували поливати водою обгорілу будівлю аби уникнути повторного займання.

О 01:10 пожежу на площі 200 квадратних метрів було локалізовано, а вже о 02:05 — ліквідовано. Внаслідок пожежі пошкоджено меблі, оргтехнікку, пошкоджено та знищено дерев’яні конструкції перекриття та покрівлі офісної будівлі,
— йдеться у повідомленні ДСНС Києва.

На своїй сторінці у Facebook надзвичайники повідомили, що пожежа почалася на третьому мансардному поверсі та швидко перекинулася на покрівлю будинку. Внаслідок інциденту жертв та потерпілих немає. Причини займання наразі встановлюються.

Схожі новини