Передплата 2024 ВЗ

Андрій Садовий назвав організатора обстрілів його приватного помешкання

Львівський міський голова стверджує, що до обстрілів його будинку причетний генерал СБУ Василь Пісний.

Про це Андрій Cадовий заявив у своєму інтерв'ю для інтернет-видання"Главком".

За словами Садового, перед тим, як до його подвір'я кинули гранату, він дзвонив до Петра Порошенка, висловив занепокоєння ситуацією, та попросив перевірити осіб, яких він підозрює.

«Я йому назвав ім'я генерала Василя Пісного (заступник начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ — Ред.), який зараз у верхівці керівництва СБУ. Петре Олексійовичу, якийсь маю неспокій на серці. Чує моє серце, що буде знов якась провокація, зверніть на це увагу». І озвучив йому прізвище, кого підозрюю. На що він сказав, що Василь — нормальний чоловік і не буде цього робити. Потім, коли кинули гранату, президент мені подзвонив і сказав, що це ж не Василь (Пісний)" - повідомив Садовий.

Також міський голова Львова додав, що правоохоронцям вдалося знайти хлопця, який кидав гранати на територію його помешкання. За його інформаціє зловмисник встиг кинути лише одну гранату, хоча в його наплічнику ще було декілька.

25 липня 2014 року невідомі випустили один залп протитанкового снаряду «Муха» у будинку міського голови Львова на вулиці Стрілецькій. 26 грудня 2014 року невідомі вдруге обстріляли будинок Садового з гранатомета. 29 жовтня 2015 року львів'янин Олександр Гживінський кинув гранату у будинок Андрія Садового.

Схожі новини