Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Нафтогаз» звільнив голову «Укргазвидобування» Прохоренка

  • 08.02.2019, 14:09
  • 542

Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» припинила контракт з головою правління Державної газодобувної компанії «Укргазвидобування» Олегом Прохоренком з 15 березня 2019 року.

Про це повідомляє «Нафтогаз».

«Нафтогаз» припинить контракт з головою правління «Укргазвидобування» Прохоренком з 15 березня 2019 року. До затвердження спостережною радою «Нафтогазу» нового голови правління «Укргазвидобування» тимчасово виконувати обов'язки керівника цієї компанії буде керівник інтегрованого газового бізнесу «Нафтогазу» Андрій Фаворов", — йдеться в повідомленні.

За словами Фаворова, газовий дивізіон «Нафтогазу» буде орієнтуватися на підвищення операційної ефективності і конкурентоспроможності.

«Я поділяю високу оцінку професійних якостей Олега (Прохоренка) учасниками нафтогазового ринку України і вдячний за його внесок в розвиток „Укргазвидобування“. Ми продовжимо роботу над збільшенням економічно обґрунтованого видобутку, розширенням нашої ресурсної бази, трансформацією „Нафтогазу“ і збільшенням цінності компанії для наших акціонерів — народу України», — сказав Фаворов.

Схожі новини