Передплата 2024 «Добра кухня»

Собакам — червоні «сережки»!

А тварин із рожевими кліпсами відловлять і знову вакцинують

Маркують собак, які побували в ЛКП «Лев» на процедурах вакцинації та стерилізації, щороку іншим кольором. Цього року під час «виписки» тварин із ЛКП «Лев» їм на вухо вдягатимуть червоні кліпси.

«Змінюємо колір кліпс, аби візуально роз­пізнавати, коли востаннє тварина була від­ловлена і була у нас „на прийомі“, — пояснила „ВЗ“ директор ЛКП „Лев“ Оксана Кошак. — У 2018 році колір кліпс був рожевим, у 2019-му — червоним. Така позначка на вушку ву­личного чотирилапого означає, що собаки пройшли вакцинацію від сказу та були внесе­ні до електронної бази даних безпритульних тварин. Кліпси виготовлені з пластику. З од­ного боку на них вказано назву комунально­го підприємства, з іншого — номер собаки».

За словами Оксани Кошак, цього року тва­рин із торішніми рожевими кліпсами повтор­но відловлять та доставлять в ЛКП «Лев», — аби по другому колу провести їм вакцинацію від сказу. «А ще будемо шукати для них роди­ну для прилаштування. Опублікуємо їхні фото на наших інтернет-сторінках та в газетах», — підсумувала Оксана Кошак.

Схожі новини