Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Житомирській облраді активісти та депутат влаштували масову бійку

  • 07.02.2019, 16:50
  • 757

У сесійній залі Житомирської обласної ради сталася сутичка між депутатом від Радикальної партії Віталієм Вітусевичем та активістами, які вимагали справедливого розслідування смертельної ДТП за участю депутата від «Батьківщини» Дмитра Кропачова.

Про це повідомляє УНІАН.

Близько 20 активістів вимагали притягнути до кримінальної відповідальності депутата, який, за їхніми твердженнями, причетний до скоєння аварії, внаслідок якої у листопаді минулого року загинула 60-річна жінка.

Сутичка сталася тоді, коли депутати почали вимагати почати розгляд питань порядку денного та вивести із сесійної зали активістів. Саме тоді активісти побилися з депутатом Вітусевичем.

Під час оголошеної перерви поліція витіснила активістів з сесійної зали.

Всього будівлю Житомирської облдержадміністрації з вказаного приводу пікетують близько 200 активістів. З ними поспілкувався начальник Г У Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко. Він запевнив пікетувальників, що поліція робить усе необхідне для об'єктивного розслідування резонансної ДТП, та закликав не порушувати правопорядок.

Також учасники акції мають намір йти колоною до одного з офісів «Батьківщини» у Житомирі і продовжити свою акцію там.

Як повідомляє «Житомир.info», під стіни облради прийшли представники ГО «Невідомі патріоти» та «Братство».

Активісти були налаштовані потрапити до сесійної зали й рушили до входу, однак його заблокували правоохоронці. Тоді молодики стали прориватися в будівлю силою — це призвело до штурханини, розбитого скла у вхідних дверях і застосування димових шашок та газових балончиків.

Схожі новини