Передплата 2024 «Добра кухня»

Бойовики обстрілювали українських військових з мінометів, гранатометів і кулеметів, але зазнали втрат

  • 07.02.2019, 08:31
  • 623

Минулої доби бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі три рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 7 лютого.

«У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід» обстріли позицій наших захисників велися: з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі селища Лебединське, з гранатометів — в районі населеного пункту Павлопіль.

Із мінометів калібру 82 мм — в районі населеного пункту Піски, з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі селища Водяне", — підкреслили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли українські позиції: двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі селища Кримське, з автоматичних гранатометів — в районі Хутора Вільний, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі селища Південне.

Двічі з мінометів калібру 82 мм — в районі населеного пункту Жованка, зі стрілецької зброї — в районі населеного пункту Станиця Луганська.

«За даними розвідки, 6 лютого, двох окупантів знищено та один отримав поранення. Також знищено вантажівку російсько-окупаційних військ марки «УРАЛ».

Українські захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", — йдеться у звіті.

Схожі новини