Передплата 2024 ВЗ

Медведєв мало не застряг у ліфті: соцмережі сміються з конфузу

  • 06.02.2019, 19:11
  • 804

Російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв потрапив у конфуз. Під час відвідування ліфтобудівельного заводу він ледь не застряг у кабіні — рятувати його відразу кинулись співробітники ФСО.

Відео інциденту оприлюднив сайт ТВЦ, повідомляє znaj.ua.

Медведєв зайшов оглянути одну з кабін. Коли двері ліфта несподівано почали закриватися, охорона відреагувала блискавично: один із співробітників ФСО не дозволив залізним стулок закритися, а другий затиснув кнопку виклику. В результаті глава уряду благополучно покинув «небезпечну» зону.

Соцмережі на відео відреагували миттєво. Користувачі висміюють вихваляння Медведєвим ліфтів та поведінку російського політика.

«Як перестати сміятися:
Тільки сьогодні Медведєв розповідав, як прекрасні російські нові ліфти, при цьому не забувши штовхнути Лукашенко, за те, що він демпінгує. Потім сідає в цей ліфт який мимовільно відносить його в невідому далечінь, від якої його рятують доблесні працівники ФСТ», — написали користувачі Twitter.

«Співробітник ФСТ самовіддано не дав виїхати ліфта з Медведєвим. Хоча, впевнені, нічого поганого з прем'єром не сталося б, ліфт вітчизняний — напевно дуже надійний», — пожартували в Twitter журналісти кремлівського пулу.

Схожі новини