Передплата 2024 ВЗ

Водій не впорався з керуванням: Завершено слідство у справі про ДТП за участю акторів «Дизель-шоу»

  • 05.02.2019, 19:33
  • 702

Справу передали до суду, водієві автобуса загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років

Завершилося слідство у справі про дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинула акторка «Дизель-шоу» Марина Поплавська. Причиною ДТП стало те, що водій автобусу не впорався із керуванням.

Про це повідомляє 112 ua з посиланням на прес-службу поліції Київської області.

«Розслідування по справі щодо дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинула акторка Марина Поплавська, завершено. Справу скеровано до суду, вину підозрюваного доведено. Водій співпрацював зі слідством, провину свою повністю визнав», — йдеться у повідомленні.

Відповідно до ч. 2 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху») Кримінального кодексу України, винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років.

Нагадаємо, 20 жовтня 2018 року у Київській області внаслідок зіткнення автобуса з вантажівкою загинула актриса «Дизель-шоу» Марина Поплавська. Автобус Neoplan зіткнувся з вантажним автомобілем MAZ.

Марина Поплавська — член команди КВН «Дівчата з Житомира», актриса і співачка, популярна ведуча, редактор української асоціації КВН. Також працювала в Житомирі вчителем української мови та літератури.

Схожі новини