Передплата 2024 «Добрий господар»

Художниця з Криму перемогла на телешоу «Америка має талант»

  • 05.02.2019, 12:28
  • 1 222

Кримська художниця, яка малює на піску, переможниця першого сезону проекту «Україна має талант» Ксенія Симонова здобула перше місце на американському телешоу «Америка має талант. Чемпіони». Журі конкурсу відзначили її авторську пісочну анімацію.

Про це пише Еспресо з посиланням на видання People.

«Це мій перший раз в Америці, я відчуваю, що представляю тут Україну, і я хочу показати, що це гарне місце, де багато талантів», — зазначила Ксенія в промо-ролику перед своїм виступом.

Як написала художниця на своїй сторінці в Facebook, спочатку були відібрані 50 учасників — переможців або фіналістів талант-шоу з різних країн. Під час кожного з п'яти ефірів вибирають двох кращих: одного — за допомогою golden buzzer (кнопка, яку натискають або судді, або ведучий тільки один раз за ефір), другого — методом закритого голосування (серед глядачів). У п'яти півфіналах таким чином формуються 10 фіналістів.

І ось в одному з ефірів, який пройшов 4 лютого, після виступу Ксенії Симонової, де вона показала історію про дитину, яка виросла, стала знаменитим художником і забула своїх батьків, «золоту кнопку» натиснув Террі Крюс, зробивши тим самим українку фіналістом шоу .

Художниця Ксенія Симонова відома своїми пісочними історіями, які у 2009 році принесли їй перемогу у проекті «Україна має талант». Після цього тріумфу вона об’їздила півсвіту, виступаючи на найбільш поважних сценах у більше ніж 70 країнах.

Симонова отримувала запрошення від королівських сімей Таїланду, Данії, Марокко, Бутану і Великобританії, а також від президентів Мальти, Польщі, Казахстану, Туреччини і України.

Схожі новини