Передплата 2024 ВЗ

У США опікуни жорстоко катували та заживо поховали семирічного сина через Біблію

  • 04.02.2019, 20:38
  • 3 264

У США опікуни побили та заживо поховали у могилі семирічного хлопчика через те, що він погано знав Біблію.

Про це пише ТСН з посиланням на Mirror.

Семирічному Ітану не раз діставалося від опікунів Тімоті та Тіни Хаушульц. Одним з покарань для хлопчика було стояти дві години поспіль та тримати у руках 20-кілограмову колоду увесь тиждень. Карав Ітана й 15-річний син опікунів. Він штовхнув і вдарив його близько 100 разів, потім повалив важкою колодою і наступив на голову, коли він лежав обличчям у калюжі.

Підліток сказав поліції, що він відповідав за нагляд за Ітаном і його близнюком, які, як стверджується, обидва були покарані за те, що не читали 13 біблійних віршів за вибором Тімоті.

Медичні звіти показують, що Ітан помер в квітні минулого року від переохолодження та травми тупим предметом в області голови, живота і грудей, а також перелому ребра. Біологічна мама Андреа Еверетт розповіла про той момент, коли вона прибула поруч зі своїм сином під час його лікування в лікарні.

«Коли я прийшла туди, у Ітана не було серцебиття, і у нього була температура 23 градуси», — сказала вона.

Сину Хаушульців висунуто звинувачення у вбивстві першого ступеня, а 48-річному Тімоті висунуто звинувачення в скоєнні злочину проти дитини. 35-річна Тіна звинувачується в тому, що вона не запобігла тілесним ушкодженням і навмисно сприяла злочинності.

Схожі новини