Передплата 2024 «Добрий господар»

Магія самоцвітів: езотерики розповіли, як прикраси можуть принести щастя, або зіпсувати життя

  • 04.02.2019, 18:58
  • 2 942

Каміння в прикрасах може зіпсувати сімейні стосунки, чи позбавити грошей, попереджають езотерики.

Про це повідомляє ТСН.

Дівочі радості. Різних кольорів, блискучі, гарні, коштовні. Вони красуються на шиї і у вухах, на пальцях та на зап’ястках. Ми прикрашаємо ними себе. Та навіть свій дім. На столах і поличках виставляємо прикраси-фігурки з каміння і цілі кристали.

а чи усвідомлюємо ми, що насправді тримаємо в руках? Для ювелірів виготовлення кожної прикраси — надзвичайно складний процес. Вони розроблюють дизайн прикрас інколи роками. І, звісно, усі ювелірні доми йдуть у ногу з модою. В кінці кожного року спеціалісти з інституту Пантон називають модний колір наступного року. Наприклад, у 2018 таке звання отримав ультрафіолет. А от цьому році наймоднішим буде колір живого корала. Тому й прикраси потрібно обирати з камінням такого кольору.

Втім, родинні сережки, обручки з діамантами та смарагдові кулони можуть приховувати і лихі містичні знаки і навпаки — бути оберегами. Біда в тому, що власниця може і не підозрювати про їхній вплив на здоров’я, кар’єру і стосунки з коханими.

Доленосні прикраси, повірте, є в кожній скринці коштовностей. Чи то придбані в іменитого ювеліра, чи то — на випадкових розкладках.

«Років десять тому мені подарували прикрасу — це смарагдовий кулон у сріблі. Однак на мене чекало розчарування. Щоразу, коли я одягала підвіску, день не складався. Тому з часом мій смарагд відправився на поличку. І викинути шкода, і носити — страшно. Тож, я вирішила запитати езотерика, що не так із моєю прикрасою», — розповідає журналістка.

І після відповіді вам обов’язково захочеться провести ревізію своєї скриньки.

З ювелірними виробами, оздобленими камінням, потрібно бути вкрай обережними. Існують кристали, які від самого початку містять негативну енергетику. Вони найнебезпечніші. Тут без компромісів — завжди обходьте їх десятою дорогою. Інакше не врятуватися.

«Для мене це камені, які пов'язані з магнетизмом. Після виверження вулкана люди часто використовують камені для прикрас. Якщо ви будете носити такі прикраси, то до вечора будете вичавлені, як лимон», — каже езотерик.

Інша ланка камінців — самі по собі вони чисті, гарні і мають позитивний вплив на людину. Однак раптово перетворюють прикрасу на вампіра, якщо не дотримуватися певних правил. Бірюзу ніколи не приймайте у подарунок, адже вся вдача йтиме до того, хто її подарував.

Зовсім інакше з друзями всіх дівчат — діамантами. Якщо ви придбали їх самі, вони з розкішних мерехтливих камінчиків перетворюються на лихих руйнівників вашої долі. Діаманти можна носити лише подаровані.

Кулон журналістки виявився енергетичним вампіром. Певно, і у вас такі є! Зараз ми розповімо, як боротися з прикрасами-вампірами.

«Його бажано хоча б не менше трьох діб потримати в святий воді. Тоді вважається, що іони срібні, вони просто очищають негативну енергетику», — каже езотерик.

Та краще, далі від гріха, таку прикрасу викинути у проточну воду — у річку.

Теплі кристали — рубін та гранат — подарують гармонію і любов у родині. Цитрин принесе у ваше життя гроші. А від скандалів та заздрощів на роботі врятує місячне каміння.

Хтось вірить, хтось ні. Але самі майстри ювеліри вкрай забобонні. На відміну від звичайних людей, вони лякаються знайдених коштовностей особливо з каменями. Вони ніколи не візьмуть прикрасу у вас з рук навіть для ремонту, тільки зі стола чи прилавка. А ще вони усіляко відмовлятимуться від доробки комплекту. Може й справді перебрати вашу скриньку з коштовностями зайвим не буде.

Схожі новини