Передплата 2024 «Добрий господар»

ООС: бойовики здійснили 9 обстрілів позицій українських військових

  • 04.02.2019, 08:51
  • 645

3 лютого бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню. 2 рази противник застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Операції об’єднаних сил.

Військові повідомили, що бойовики вели обстріл (у смузі дій оперативно-тактичного угруповання «Схід»): «з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів — в районі селища Павлопіль; з великокаліберних кулеметів — в районі селища Новоселівка. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання „Північ“ противник обстріляв наші позиції: з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі Хутора Вільний; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — в районі населеного пункту Новотошківське; з автоматичних гранатометів — в районі селища Луганське; з гранатометів різних систем — в районі населеного пункту Зайцеве; з гранатометів — в районі населеного пункту Золоте-4; двічі з мінометів калібру 82 мм. — в районі селища Кримське».

Внаслідок обстрілів бойовиків жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не постраждав.

«За даними розвідки, 3 лютого, трьох окупантів знищено. Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав», — додали у прес-центрі ООС.

Схожі новини