Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Прийом документів від кандидатів у президенти завершився

  • 04.02.2019, 08:26
  • 893

3 лютого документи в ЦВК подали 17 бажаючих стати главою держави

Центральна виборча комісія України завершила приймати документи від тих, хто хотів зареєструватися кандидатами на виборах президента України 31 березня 2019 року.

3 лютого був останній день для того, щоб подати в ЦВК необхідні документи.

Про це повідомляє Сьогодні.

Цього дня, у неділю, документи в ЦВК подав чинний президент України Петро Порошенко.

Також 3 лютого документи для реєстрації кандидатом на виборах 31 березня подав висунутий партією «Сила людей» журналіст Дмитро Гнап. Крім того, Віра Савченко принесла документи для реєстрації кандидатом її сестри, народного депутата Надії Савченко, яка перебуває під слідством, але без внесення застави в 2,5 млн грн.

Ще очікують рішення ЦВК самовисуванець Роман Безсмертний, кандидат від «Партії захисників України» Тарас Костанчук, кандидат від партії «Відродження», нардеп Віктор Бондар, кандидат від «Народного руху», нардеп Віктор Кривенко, які подали документи раніше.

2 лютого документи в ЦВК подали виключений з фракції «Народний фронт» депутат Юрій Тимошенко, телеведуча Юлія Литвинова, кандидат від партії «Патріот», економіст Андрій Новак, кандидат від партії «Воїни АТО» Сергій Кривонос, лідер партії «Стабільність», глава Федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов, екс-народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник, який проживає у Москві і ще низка громадян України.

За весь період подачі документів виявили бажання стати кандидатами на пост президента України 89 осіб. З них 17 — останнього дня подачі документів.

Наразі на виборах президента України 31 березня вже зареєстровано 28 кандидатів.

Схожі новини