Передплата 2024 ВЗ

В «Укравтодорі» розповіли, які дороги ремонтуватимуть у 2019 році

  • 01.02.2019, 13:53
  • 2 137

Глава «Укравтодору» розповів про завдання на 2019 рік. За його словами, пріоритетними в роботі будуть об’єкти, розташовані по коридору GO Highway, який з’єднає порти Миколаєва, Херсона та Одеси з портами Балтійського і Північного морів.

Про це повідомляє DT.UA.

«Нарешті починаємо завершувати роками незавершений проект — на дорозі М-05 в Одеській області — будівництво мосту через Хаджибейський лиман, де роботи були заморожені в 2008 році. Всього в цьому році продовжуємо будівництво 9 незавершених об'єктів по всій Україні», — сказав Новак.

Також планується ремонт доріг: Н-31 Дніпро — Решетилівка, Н-14 Миколаїв — Кропивницький, М-15 Одеса — Рені з новим обходом Рені, Н-08 Запоріжжя — Маріуполь, Р-51 Павлоград -Лозова. У планах також будівництво першої черги Північного об'їзду міста Рівне та Львівський інвестпроект.

Як раніше повідомлялося, Світовий банк і країни ЄС склали план будівництва транс'європейської транспортної мережі TEN-T, який включає фінансування 39 інфраструктурних проектів в Україні на суму 4,5 млрд євро.

Кабмін передбачив у держбюджеті на 2019 рік чотири мільярди гривень на будівництво транспортного коридору Go highway, який з'єднає швидкісною дорогою Балтику і Чорне море.

Зазначимо, протягом 2019 року планують відремонтувати та побудувати близько чотирьох тисяч кілометрів доріг. Фінансування «дорожнього фонду» буде збільшено на 25%.

Схожі новини