Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вирішував земельні питання: у Львові на великому хабарі затримали одного з керівників обласного управління Держгеокадастру

  • 31.01.2019, 16:23
  • 829

Сьогодні, 31 січня, правоохоронці затримали на хабарі одного з керівників обласного управління Держгеокадастру. За вирішення земельного питання він вимагав 65 тисяч доларів США.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Зазначається, що у межах кримінального провадження було встановлено, що один із керівників обласного управління Держгеокадастру пообіцяв громадянину вирішити на його користь земельне питання лише у разі надання йому 65 тисяч доларів США неправомірної вигоди. За визначену посадовцем суму особа безперешкодно отримає у власність земельну ділянки поблизу природного парку.

Сьогодні, 31 січня, одного з керівників Г У Держгеокадастру у Львівській області було затримано під час одержання ним першого «траншу».

В автомобілі правопорушника правоохоронці вилучили 32,5 тисячі доларів США, одержаних у якості хабара.
Затримали посадовця неподалік адмінбудівлі обласного управління Держгеокадастру.

Останнього затримано у порядку ст. 208 КПК України.

У ході досудового розслідування буде перевірятися причетність викритого у хабарництві посадовця до вчинення аналогічних та інших злочинів, а також можлива причетність до них інших посадових осіб держустанови.
Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Схожі новини