Передплата 2024 «Добрий господар»

«Швидка» приїхала, але було вже пізно…"

У Львові поховали ще одного атовця Дмитра Власова.

29 січня перестало битися серце 44-річного колишнього військового 24-ї окремої механізованої бригади Дмитра Власова. У 2014 році Дмитро пішов добровольцем на фронт. Брав участь у боях біля с. Бірюкове Луганської області, а також поблизу населених пунктів Довжанське, Зеленопілля та Амвросіївка Донецької області. Після повернення з фронту лікувався від пост-травматичного синдрому. Те, що мав проблеми з серцем, навіть не знав…

«Я розмовляв з його дружиною, — розповів журналісту „ВЗ“ пан Андрій, представник Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій. — Після повернення з фронту, Дмитро лікувався від пост-травматичного синдрому у психіатричній лікарні. Потім відвідував психологічні тренінги. Те, що мав проблеми з серцем, ймовірно, не знав. Дружина сказала, що йому зранку стало погано. Почало пекти у грудях. „Швидка“ приїхала, але було вже пізно…».

Пан Андрій каже, Дмитро не мав постійної роботи. Перебивався тимчасовими підробітками. «Центр зайнятості переважно пропонує атовцям робочі спеціальності. Та більшість з них має вищу освіту», — каже він.

Пан Вадим, який служив з Дмитром Власовим, каже: «Він жив з дружиною Наталею у цивільному шлюбі. У нього залишилася 19-річна донька та 6-річний син. Все сталося несподівано… Він був компанійською, чуйною, доброю людиною. Війна залишає слід на серці кожного військового», — додав атовець.

Поховали Дмитра Власова на Янівському кладовищі.

Схожі новини