Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Росії дід з бабою напилися і спалили онука у печі

  • 31.01.2019, 14:56
  • 690

Правоохоронні органи російської Хакасії затримали подружню пару з села Харой Таштипського району, які, ймовірно, спалили свого 11-місячного онука. Обвуглене тіло 11-місячного малюка знайшов у топці сусід росіян-алкоголіків

Про це повідомляє Сьогодні з посиланням на російське інформагенство REGNUM.

Як повідомляється, обвуглене тіло хлопчика «з вираженими ознаками впливу високої температури» знайшов у топці їхній сусід.

«За версією слідства, 29 січня 2019 року мати дитини поїхала в сусіднє село, залишивши сина під наглядом 42-річної бабусі і 47-річного дідуся малюка. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, підозрювані скоїли вбивство онука», — стверджують в СК РФ.

Стосовно затриманих порушено кримінальну справу за звинуваченням вбивства малолітнього, свідомо для винного, що перебував у безпорадному стані (п. «В» ч. 2 ст. 105 КК РФ).

Нагадаємо, минулого року в російському Ульяновську мати зарізала своїх трьох дітей, після чого наклала на себе руки.

Також ми писали, що в Ленінградській області, в селі Верхні Мандроги, дерев'яна скульптура Баби-Яги на смерть задавила восьмирічного хлопчика, який приїхав погостювати у бабусі.

Крім того, повідомлялося про інцидент в російському Красноярську, де в листопаді група підлітків підпалила свого однолітка на ковзанці.

Схожі новини