Передплата 2024 «Добра кухня»

Італійське містечко запрошує на тимчасову роботу чотирьох туристів

  • 30.01.2019, 10:57
  • 1 108

У кандидата має бути можливість провести в Італії три місяці на легальних підставах.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням experttur.com.

Долучитися до справжнього сільського життя в Італії з червня по серпень 2019 року зможуть чотири добровольці, які стануть тимчасовими жителями невеликого села Гроттоле (Grottole). Задумані ці тримісячні канікули, щоб допомогти місцевій громаді оживити містечко і привернути до нього увагу туристів, зазначає видання.

Обов'язки були прості: жити, як місцеві, навчитися готувати пасту, вирощувати овочі, працювати на пасіці, зануритися в культуру та звичаї Південної Італії, а також попрацювати на місцеву некомерційну організацію «Wonder Grottole», що займається відродженням історичного центру містечка.

У Гроттоле — тільки 300 жителів, зате порожніх будинків — понад 600. Тому про це красиве містечко потрібно розповісти людям — в надії, що не тільки туристів, але і бажаючих поселитися в ньому додасться. Проект спонсорує відомий туристичний сервіс Airbnb.

У кандидата має бути можливість провести в Італії три місяці на легальних підставах. А також необхідно знати на достатньому для спілкування рівні якщо не італійську, то хоча б англійську мову.

І обов'язково потрібно написати організаторам про те, чому кандидат хоче провести канікули в Гроттоле і що корисного він може зробити для місцевої громади. Заявки припиняють прийматися до 17 лютого 2019 року о 23:59 за центральноєвропейським часом.

Схожі новини