Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Депутати Р Ф й України обговорюють дуель у Facebook

  • 27.01.2019, 17:33
  • 760

Російський депутат Ігор Морозов викликав на дуель українського нардепа Борислава Березу. Українець назвав свої умови зустрічі.

Про це повідомляє Кореспондент за посиланням на Facebook

Депутат Р Ф Ігор Морозов 25 січня заявив, що готовий стрілятися з українським нардепом Бориславом Березою. Українець запросив Морозова до Києва, а той пообіцяв «обговорити це питання».

Морозов — сенатор від Рязанської області, він представився офіцером КДБ у відставці і закликав Березу назвати місце і час для дуелі через інцидент зі скандальною російською телеведучою Ольгою Скабєєвою на сесії ПАРЄ у Страсбурзі.

«Умови дуелі: ви вибираєте будь-яку зброю світу, я — з пістолетом Івана Козлова Удав. Дистанція — 100 метрів», — написав російський сенатор у своєму Facebook.

Пізніше запис зник зі сторінки Морозова, але він пояснив це діями адміністрації соцмережі і підтвердив, що його пропозиція в силі.

Береза, у свою чергу, призначив зустріч російському сенатору в Києві, 1 лютого.

«Раз цей сенатор рязанського розливу сказав „а“, то нехай говорить і „б“. Чекаю його у п'ятницю, 1 лютого, о 12:00 біля центрального входу Верховної Ради за адресою Київ, вулиця Михайла Грушевського, 5. А там розберемося. Може, віжками повиховую його, а може, голоблею. Ще не вирішив. У процесі розберуся», — написав Береза ​​на своїй сторінці у Facebook.

Український нардеп назвав російського сенатора «рязанським непорозумінням із комплексом неповноцінності» і «російським клоуном».

Пізніше Морозов в ефірі радіостанції Говорит Москва заявив, що готовий приїхати до Києва.

«Це ж офіційна поїздка в Україну. Буду обговорювати це питання», — сказав Морозов.

За словами сенатора, якщо поїздку не погодять, він запропонує третю країну як місце для дуелі.

Відомо, що під час виступу в ПАРЄ перед представниками ЗМІ віце-спікера Верховної Ради Ірини Геращенко російська журналістка Ольга Скабєєва почала перебивати українського політика. У свою чергу Береза, щоб росіянка не заважала, став між нею і Геращенко. Скабєєва звинуватила нардепа у застосуванні фізичної сили.

Схожі новини