Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кума керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Холодницького попалася на хабарі

  • 26.01.2019, 13:20
  • 968

Співробітники Служби безпеки України спільно з генеральною інспекцією Генеральної прокуратури викрили на систематичних хабарах заступника керівника однієї з міських прокуратур Київської області.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Зокрема в повідомленні йдеться, що оперативники спецслужби встановили, що посадовець налагодила механізм одержання неправомірної вигоди від приватного підприємця за невжиття заходів реагування щодо припинення незаконної торгівлі газом.

За свої послуги з «кришування» протиправної діяльності прокурор вимагала від представника комерційної структури разову «таксу» у розмірі три тисячі доларів США та щомісячно — десять тисяч гривень. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України правоохоронці затримали зловмисницю під час отримання десяти тисяч гривень — чергової суми хабара. Також перевіряється інформація щодо причетності до незаконних дій керівника міської прокуратури.

Як пише OBOZREVATEL у Facebook-спільноті «євромайдан» повідомили, що затриманою виявилася Анна Кулинич, яка доводиться кумою керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому. Відзначається, що її спіймали на гарячому під час отримання чергового хабара.

«Ось так і живемо. При отриманні чергового хабара затримано куму керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького», — зауважили в співтоваристві.

Схожі новини