Передплата 2024 «Добра кухня»

Трамп із Меланією догралися до «Золотої малини»

Американського президента номінували на антипремію — як найгіршого кіноактора року.

Президента США Дональда Трампа номінували на антипремію «Золота малина», яку вручають за найгірші роботи в кіно. Список номінантів розміщено на сайті премії. Глава Білого дому претендує на звання найгіршого актора за роль у документальних фільмах «Смерть нації» режисера Дінеша Д'Соузі і «Фаренгейт 11/9» Майкла Мура.

39-та церемонія вручення «Золотої малини» відбудеться 23 лютого 2019 року, за день до вручення кінопремії «Оскар». Конкуренцію Трампу складуть актори Джонні Депп («Шерлок Гномс»), Вілл Фарелл («Голмс & Ватсон»), Джон Траволта («Кодекс Готті») і Брюс Вілліс («Жага смерті»).

Трампа та «його беззмінну дріб'язковість» також номіновано у категорії «Найгірший акторський дует» («Смерть нації» і «Фаренгейт 11/9»). Окрім того, на звання найгіршої актриси другого плану номінували дружину американського президента Меланію Трамп — за появу у фільмі «Фаренгейт 11/9».

Президент США вже є володарем антипремії «Золота малина» — у категорії «Найгірший актор другого плану» за роль у фільмі «Привиди цього не роблять» (1989 рік).

Схожі новини