Передплата 2024 «Добрий господар»

У військовій частині на Житомирщині знайшли повішеним строковика

  • 24.01.2019, 19:25
  • 632

На території однієї з військових частин у Житомирській області знайшли мертвим військовослужбовця строкової служби.

Про це повідомляє ТСН.

«Був здійснений виїзд на огляд місця події за участі судово-медичного експерта. Наявних ознак насильницької смерті на тілі виявлено не було. Попередньо встановлено, що смерть настала внаслідок механічної асфіксії», — заявив заступник військового прокурора Житомирського гарнізону Олексій Рихлюк.

За його словами, нині тіло відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Своєю чергою громадська активістка Віталіна Омельчук на своїй сторінці у Facebook розповіла, що трагедія сталася в одній із військових частин біля села Ушомир Коростенського району.

«21 січня у військовій частині був знайденим повішеним чудовий хлопець Сергій Бойко з села Зрайки, інформації командири не надають. У моргу оглянути тіло не дали, удома були виявлені характерні вм’ятини нижче колін. Прохання допомогти будь-якою інформацією…», — написала вона.

Також у мережі поширюється інформація, що нібито хлопець перед смертю посварився зі своєю дівчиною та вирішив звести рахунки з життям.

Натомість знайомі військового запевняють, що правоохоронці, оглядаючи його особисті речі, виявили у телефоні смс-повідомлення, в якому хлопець зізнався, що його побили.

Схожі новини