Передплата 2024 ВЗ

Модні дитячі тренди 2019

  • 24.01.2019, 15:40
  • 2 994

Дитяча мода не так швидко змінюється, як доросла.

Класичні традиції та несподівані поєднання

Дитяча мода не так швидко змінюється, як доросла. У 2019 збереглися деякі тренди минулих років, наприклад, сімейний стиль. Особливість його полягає в тому, що мама і дочка або тато і син одягнені в однаковій манері — співпадають колір, декоративні елементи, фасон.

Розглянемо модні тренди 2019 року і дізнаємося, які зміни відбулися в світі дитячого одягу:

  • Тканини. Крім трикотажу і льону, пропонуються різноманітні джинсові варіанти — спідниці, шорти, штани, сорочки, куртки в світло блакитних відтінках.
  • Яскравий декор. Блискітки і намистини замінені соковитими аплікаціями, квітковими візерунками, нашивкам, контрастним клаптиками. Окремо слід відзначити колоритне оформлення шкарпеток. Ті елементи, які раніше служили прикрасою футболок, перемістилися на колготки і шкарпетки. Батьки, які звикли купувати своїм дітям шкарпетки яскравих забарвлень, з подивом виявлять не тільки неймовірні контрасти відтінків, але й зображення тварин, комах, риб, анімаційних героїв, а також об'ємний декор.
  • Шкіряні куртки. Цей елемент одягу досить несподівано з дорослого гардероба перемістився в дитячий. Приталені варіанти прямого крою з матової або лакованої шкіри декоровані вставками із замші, блискучими заклепками, великими застібками-блискавками. Кольорова гамма представлена коричневим, чорним, а також відтінками темно-зеленого і червоного. Актуальними є контрастні поєднання, наприклад, дівчата носять таку куртку з пишною спідницею, ошатною сукнею, а хлопчики — із класичними сорочками та брюками.
  • Повсякденний одяг. У цій категорії домінують трикотажні варіанти, адже вони забезпечують високий рівень комфорту. А ось кольори дещо змінилися — переважають яскраві жовтий та помаранчевий, насичений зелений, а також м'які відтінки рожевого і блакитного. В тренді великі аплікації у вигляді фруктів, овочів, тварин.

Популярні образи та стилі

Дитячий одяг, як і дорослий, представлений ​​в різних стилях. Знову актуальні фасони мілітарі. У колекції 2019 року це переважно верхній одяг для хлопчиків, а також костюми (вітровка і штани), виконані в оливковій гамі. Дівчата одягають довгі футболки у камуфляжному забарвленні, які доповнюють строкатими спідничками.

У спортивному стилі теж відбулися деякі зміни. Для хлопців — переважно трикотажні варіанти в класичному виконанні з традиційними лампасами на штанях, а ось дівчаткам запропоновані досить оригінальні поєднання. Для тривалих прогулянок і занять спортом рекомендовані зручні брючні костюми (джемпер і трикотажні штани). Крім брюк допускається поєднання з шортами або лосинами.

Одягатися модно необхідно з дитинства, адже це розвиває смак. Модельєри різних країн приділяють дітям не менше уваги, ніж дорослим, і створюють гідні колекції. Придбати останні новинки дитячого одягу, виконані в різних стилях, батьки можуть в інтернет-магазині Panama https://panama.ua/.