Передплата 2024 «Добрий господар»

Christian Dior показав «Парад мрії» під куполом шапіто

У Парижі відкрився Тиждень високої моди.

Не встиг закритися Тиждень чоловічої моди осінь-зима 2019/20, як у Парижі вже стартував Тиждень високої моди, коли всесвітньо відомі дизайнери демонструють унікальні і ефектні наряди сезону весна-літо 2019.

Свою колекцію «від кутюр» представив дім моди Christian Dior. Показ під назвою «Парад мрії» пройшов під старовинним цирковим шатром. А на подіумі, окрім моделей, «вишивали» гімнасти, демонструючи неймовірні піруети. Попри показову химерність і «недоречність» образів (кожен з яких — ніби грунтується на завжди яскравих і веселих Арлекінах), колекція вийшла особливо жіночною і повітряно невагомою. Шовк, органза, плісе, повітряні рюші — Dior знає, як підкреслити жіночність.

Окрім оригінальних принтів і гладкої вишивки, бренд віддає перевагу «смугастій історії». Різнокольорові смужки простежуються у декорі суконь, приталених жилетів, широких спідниць. Тренд з блискітками і паєтками також залишається. Dior вплітає блискучу канву в елементи своїх образів.

Дизайнери радять звернути увагу весною на легкі трикотажні кофтинки. Колірна гама — приглушені кольори і відтінки: ніжний бежевий, теракотовий, кавовий і пісочний, золотий і солом’яний. Стильними будуть вкраплення червоного, зеленого і синього кольорів.

Схожі новини