Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Курсуватимуть по-новому: з весни у Львові почнуть змінювати рух п’яти трамвайних маршрутів

  • 21.01.2019, 19:09
  • 690

Навесні у Львові таки планують дещо підкоригувати трамвайні маршрути міста, аби оптимізувати мережу.

Як розповів у коментарі для кореспондента 032.ua речник «Львівелектротрансу Іван Бондар, у першу чергу, підприємство планує відновити роботу трамвайного маршруту № 4. Планується, що вже наприкінці лютого — на початку березня трамвай № 4 почне курсувати від Головного залізничного вокзалу до Сихова.

Другим етапом у Львові змінять схему курсування трамваїв №№ 1, 7 та 9. Так, за словами Бондара, після змін, які відбудуться у травні-червні, трамвай № 7 курсуватиме з вулиці Татарбунарської до вул. Пасічної, а трамвай № 1 — з Головного залізничного вокзалу на Погулянку.

Натомість, трамвайний маршрут № 9 планують пустити за маршрутом від залізничного вокзалу до вул. Миколайчука, а згодом продовжити рух до вулиці Замарстинівської, після завершення там ремонтних робіт.

Трамваї №№ 2, 3 та 8 курсуватимуть за звичним маршрутом.

Вперше про зміни у трамвайній мережі Львова заговорили наприкінці 2018 року. Як пояснив тоді керівник відділу розвитку ЛКП «Львівелектротранс» Ігор Могила, завдяки змінам у Львові зможуть збільшити випуск трамваїв на лінії та розвантажити пасажиропотік.

Схожі новини