Передплата 2024 ВЗ

Директорку школи у Великій Британії поховали в домовині, прикрашеній малюнками учнів

Директорку початкової школи в англійському місті Бат поховали в домовині, прикрашеній малюнками її учнів. Сью Іст померла в хоспісі від раку на 59 році життя

Перед смертю Сью написала своїм учням листа, у якому пояснила, що скоро помре та подякувала їм «за радість і дружбу»: Про це повідомляє «Громадське»

«Ви усі чудові діти… Мені дуже подобався той час, який я провела у школі St Andrew’s. Це чудова школа, а ви — чудові діти. Ніколи не думала, що зможу знайти стільки радості у своїй роботі».

Вона також побажала дітям ніколи не забувати, що «диво можна знайти в будь-якій ситуації, неважливо, наскільки складною вона буде».

Священик, який проводив службу, зазначив, що міс Іст сама запропонувала дітям намалювати малюнки, аби прикрасити її домовину. Діти намалювали фей, метеликів, веселки і написали слова вдячності.

Попрощатися з директоркою прийшли близько 800 людей, серед яких були й її учні в блакитній формі школи. Один з батьків на церемонії прощання з міс Іст зазначив, що вона була дуже надихаючою жінкою.

Сини директорки сказали, що їхня мати хотіла, аби учні прийшли на прощальну церемонію — «мама не хотіла, щоб діти боялися смерті».

Схожі новини