Передплата 2024 ВЗ

Останній у цьому році «кривавий Місяць» закриє коридор затемнень: як пережити і що не можна робити

  • 19.01.2019, 18:09
  • 975

Місячне затемнення 21 січня в тій чи іншій мірі вплине на всіх жителів Землі. Затемнення почнеться о 7:12 за київським часом, «закриє» коридор затемнень, кажуть астрологи.

Період з 6 по 21 січня астрологи називають коридором затемнень. Це доленосний період в житті кожної людини, коли нестабільна енергетика небесних світил — Сонця і Місяця впливає і на поведінку, і на самопочуття, пише УНІАН.

Як може вплинути затемнення 21 січня Професійний астролог Наталя Анісімова на своїй сторінці в Instagram розповіла, кому варто бути особливо пильними і на що звернути увагу. Спеціаліст розвіяла міф про те, що затемнення буде впливати на події в житті протягом 19 років, вона зазначила, що це лише покаже вже існуючі проблеми, які вперто ігнорували.

«Місячне затемнення показує результат минулих дій. Воно нічого не починає, тим більше на 19 років, воно підводить певні підсумки та висвітлює ті теми, які ми вперто не помічали. Якщо зараз у вас утворилася проблема, значить, вона вже була не один місяць, а ви її ігнорували», — підкреслила вона.

В ніч з 20 на 21 січня «кривавий Місяць» буде видно в небі над північною півкулею Землі. Напередодні «кривавого Місяця», яку деякі містики навіть вважають передвісником апокаліпсису, люди будуть нервовими і агресивними. 20 і 21 січня може збільшитися кількість ДТП, а також побутових конфліктів.

Що не можна робити

Не рекомендують фахівці в цей період починати нових важливих справ, не підписувати документів, не брати на себе фінансових зобов'язань — позичати гроші іншим і самому брати в борг. Ще в кінці січня на тлі поганого настрою може спостерігатися зниження працездатності. Також не можна дивитися на затемнення. Крім того, постарайтеся не вживати їжу за три години до «кривавого місяця».