Передплата 2024 «Добра кухня»

20 років у «бігах»: У Чернівецькій області затримали іноземця, який 20 років переховувався від правоохоронців

У 1999 році він скоїв резонансне вбивство в Італії

У Чернівецькій області затримали іноземця, який 20 років переховався від правоохоронців. Про це відділ комунікації Нацполіції Чернівецької області, передає УНН.

«За скоєння у 1999 році резонансного вбивства в Італії громадянин сусідньої держави перебував у міжнародному розшуку. 12 січня в міжнародному автомобільному пункті пропуску „Мамалига“ чернівецькі прикордонники виявили та затримали розшукуваного під час спроби в’їзду до України», — йдеться в повідомленні.

Так, відразу після затримання 48-річного розшукуваного, працівники сектору оперативно отримали: від Генерального секретаріату Інтерполу — офіційне підтвердження про його розшук, від бюро Інтерполу Італії — міжнародний ордер на арешт затриманого.

Новоселицький районний суд задовольнив клопотання правоохоронців і призначив фігуранту тимчасовий арешт терміном у 40 діб.

«Арештованого поміщено до Чернівецького слідчого ізолятору. Поліція очікує надходження від італійських колег запиту про видачу арештованого та матеріалів для його екстрадиції», — зазначили в поліції.

Схожі новини