Передплата 2024 «Добрий господар»

«Найкращі акторки» Леді Гага і Гленн Кроуз від щастя плакали на сцені

В американському місті Санта-Моніка відбулася 24-та щорічна церемонія Critics' Choice Awards

Головною несподіванкою цьогорічного заходу стали відразу дві переможниці у номінації «Найкраща актриса». Статуетки отримали Гленн Кроуз (головна роль у фільмі «Дружина» і Леді Гага (головна роль у картині «Зірка народилася»). Під час нагородження обидві актриси розплакалися від щастя.

І, звісно, яка церемонія нагородження може обійтися без параду зірок на червоній доріжці? Тут дефілювали не лише зірки, які тримали високі нагороди, а й те, хто прийшов підтримати колег.

Іконою стилю цього разу стилісти назвали Шарліз Терон. Акторка несподівано для себе повторила минулорічний образ Галь Гадот, який із захопленням оцінили модні критики. Сукня-плісе від Givenchy, яку одягнула Шарліз, привернула увагу і фоторепортерів, бо біля Терон крутилося їх найбільше. Акторка у прямому сенсі цього слова виблискувала в асиметричній срібній сукні з відкритим плечем і трикутним вирізом на животі.

Не менш цікавим був образ Джулії Робертс, яка вибрала костюм Louis Vuitton. Зірка одягнула білі брюки і чорну подовжену сукню-жакет без рукавів. Жакет дещо нагадував смокінг.


Глен Клоус зробила ставку на модний блакитний колір. Хоча модні критики зауважили: якби колір тканини на сукні був насиченішим, аторка би виглядала ефектніше. Та й довжина сукні викликала суперечки. На думку надто суворих стиістів, сукня мала би бути трохи коротшою.

Іконою стилю можна сміливо назвати Леді Гагу. Її ніжно-рожева сукня Calvin Klein by Appointment завоювала найвищу оцінку модних критиків і стала найбільш обговорюваним нарядом цьогорічної кінопремії.

Ніколь Кідман ще раз довела всім, що справді володіє бездоганним смаком. Складна, з «родзинкою» чорно-біла сукня Armani Privé стала фаворитом модних критиків.