Передплата 2024 «Добрий господар»

Фаст-фуд на срібних підносах та розкішні канделябри: Трамп за власний кошт влаштував у Білому домі прийом для спортсменів

  • 15.01.2019, 16:58
  • 994

Президент США Дональд Трамп запросив до Білого дому на прийом спортсменів університетської футбольної команди «Клемсон тайгерс» (Clemson Tigers) — чемпіонів плей-офф Національного чемпіонату серед студентів. Американський президент вирішив нагодувати фаст-фудом спортсменів за власний кошт.

Про це повідомляє «Прямий» із посиланням на BuzzFeed News.

Трамп вирішив пригостити команду «Клемсон тайгерс» фастфудом з «Бургер кінгу», «Макдональдса», «Доміно» і «Вендіс», оскільки через урядовий «шатдаун» працівники Білого дому, які відповідають за продукти харчування, перебувають у відпустці.

Прес-секретар президента США Сара Сандерс повідомила про те, що їжа була придбана за кошти Трампа, оскільки через урядовий «шатдаун» працівники Білого дому, які відповідають за продукти харчування, перебувають у неоплаченій відпустці.

З цієї причина Трамп вирішив нагодувати спортсменів «справжньою американською їжею». В меню були класичні блюда з «Бургер кінгу», «Макдональдса», «Доміно» і «Вендіс».

«Ми просто пішли й замовили американський фастфуд, і я за нього заплатив. Багато гамбургерів, багато піци. Гадаю, спортсменам це сподобається більше, ніж будь-що з того, що ми можемо їм запропонувати. Ну і також ми чудово проведемо час», — зазначив Трамп.

На срібних підносах лежали коробки з бургерами, на іншому — картопля фрі та піцца. Оркестр грав джазову версію Billie Jean Майкла Джексона. Також на окремому столі були розташовані канделябри зі свічками.

Перед вечерею американський президент розповів журналістам, що «вся їжа призначена дуже великим людям, які люблять поїсти». Після поздоровлення команди Трамп сказав, що до вечері було подано 1000 бургерів.

«Насолоджуйтесь їжею. Вона чудова. Хапайте, хапайте її, хлопці!», — додав президент США.

7 січня у фіналі плей-офф Національного чемпіонату серед студентів «Клемсон тайгерз» з Клемсонського університету, Південна Кароліна перемогли «Алабама крімсон тайд». Це вже другий за останні три роки чемпіонський титул «Тигрів».

Схожі новини