Передплата 2024 «Добрий господар»

ЗМІ: Кейт Міддлтон не запросила Меган Маркл і принца Гаррі на свій день народження

  • 14.01.2019, 15:15
  • 718

Принц Гаррі і герцогиня Сассекська Меган фактично підтвердили чутки про неприязні стосунки між членами королівської сім’ї, коли не з’явилися на вечірці з нагоди дня народження герцогині Кембриджської Кейт.

На закриту вечірку в заміському будинку в Норфолку герцогиня Кембриджська запросила багато гостей, в тому числі і своїх університетських друзів і хрещених принца Джорджа і принцеси Шарлотти, передає ТСН з посиланням на Daily Mail.

Чому на святкування не прибули герцоги Сассекські — невідомо. Можливо, причиною стала їхня зайнятість. А можливо, принца Гаррі і Меган Маркл просто не запросили.

Як би там не було, але журналісти побачили в цій історії ще одне підтвердження розбрату в королівській родині. Втім, у Меган Маркл є привід для хвилювання не тільки через королівську сім'ю. Днями її старшого брата Томаса Маркла зупинили за кермом у нетверезому стані. Правоохоронці конфіскували його автомобіль, а самого чоловіка відправили у витверезник.

З поліцією Томас Маркл спілкується вже не вперше. У січні 2017 його арештували після того, як він після п'яної бійки погрожував своїй дівчині пістолетом.

Хоча Меган Маркл давно не спілкується зі своїм братом — вона навіть не запрошувала його на своє весілля, тим не менш така поведінка її родичів точно не додає їй престижу.

Схожі новини