Передплата 2024 «Добрий господар»

«Золотий хоін-2018» дістався Люко Дашвар

Нагорода за найгірший опис сексу знайшла свою героїню

Перемогу у цій екзотичній номінації відома українська письменниця отримала за опис сексу у своєму романі «Ініціація». Про це пишу Громадське.

«.Підлога — за постіль: до такого блиску вичистили її власними тілами — раділа й сяяла. Вікна — броня: рекламу можна знімати про такі вікна. Подвійний склопакет, абсолютна звукоізоляція, і то таки правда: вже як Тася стогнала під Перегудою, а знадвору того ніхто не почув. І хоч Павло впорався швидше, ніж сподівався, та не відкинувся на спину, як зазвичай, не закурив, аби насолодитися розслабленням, яке завжди відчував після сексу, — притулився до розпеченої Тасі: набратися від неї сили, відчути здатність підкорити жінку ще раз. Ще!», — ідеться у романі письменниці.

Претендували на премію восьмеро номінантів: Юрій Винничук, Олексадр Денисенко, Петро Крижановський, Андрій Цаплієнко, Дмитро Білий, Сергій Мартинюк, Христя Венгринюк та власне Люко Дашвар.

Христя Венгирюк також удостоїлась перемоги за найгірший опис сексу в оповіданні «Народжуватися та помирати взутим» за результатами голосування читачів.

«Я повільно скинула свою нічну сорочку, гола підійшла до незнайомця і впхала його ніс у своє вологе лоно. Він нюхав так жадібно й так довго, наче парфумер, відшукавши новий запах», — так описала сцену сексу в оповіданні Вергирюк.

Оцінювали твори на предмет опису сексу журналістка і засновниця проекту «Рагу.лі» Тетяна Микитенко, літературні критики Юрій Володарський і Тетяна Трофименко, письменниця Анна Магліон і журналістка, блогерка Вероніка Новікова.

Схожі новини