Передплата 2024 «Добрий господар»

Російська команда на КамАЗі наїхала на глядача під час ралі «Дакар» і не надала допомогу

  • 12.01.2019, 11:15
  • 827

Екіпаж «КамАЗ-майстер» знятий з участі в «Дакарі-2019» через травму вболівальника, після нанесення якої росіяни навіть не зупинилися.

Про це повідомляє Сьогодні UA

Екіпаж російської команди «КамАЗ-майстер» Андрія Каргінова був дискваліфікований з ралі «Дакар-2019» за інцидент, через який постраждав уболівальник. Вантажівка скоїла наїзд на фаната з ПАР і той отримав перелом стегнової кістки, а росіяни рушили далі і не надали допомогу потерпілому.

«Неприємна ситуація сталася з екіпажем Андрія Каргінова. Машина весь день рухалася на задньому приводі. Група глядачів з п'яти осіб перебувала на траєкторії руху вантажівки, коли вона заїжджала на один з підйомів. Четверо відбігли вбік, а один спіткнувся в в'язкому піску і його нога потрапила під заднє колесо вантажівки», — виправдовується керівник команди Володимир Чагін.

Постраждалим є 60-річний чоловік з ПАР. Він спостерігав за перегонами за межами відведеної зони. Російський екіпаж був відсторонений за рішенням суддів за те, що не зупинився для надання допомоги людині. У вболівальника перелом стегнової кістки. Він був госпіталізований.

Схожі новини