Передплата 2024 ВЗ

Заступник командувача Сухопутних військ серйозно поранений в ДТП під Миколаєвом — ЗМІ

Автомобіль генерал-лейтенанта Сергія Кропивченка відновленню не підлягає.

Під Миколаєвом у дорожньо-транспортній пригоді серйозні поранення отримав заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. Про це повідомляє місцеве видання «Новости N».

Пишуть, що увечері в п'ятницю, 11 січня, на трасі Миколаїв — Благовіщенське зіткнулися три автомобілі: позашляховик Hyundai Terracan, легковий автомобіль Daеwoo Lanos і сідельний тягач MAN з напівпричепом.

За даними видання, Hyundai з номерними знаками Збройних сил України їхав трасою з боку Миколаєва в напрямку р. Нова Одеса. Біля с. Себино водій не впорався з керуванням, і Hyundai зачепив Lanos, який рухався в попутному напрямку. Після зіткнення корейський позашляховик різко змінив траєкторію руху і врізався в контейнеровоз сідельного тягача MAN, який стояв на узбіччі.

В автомобілі Hyundai, за даними ЗМІ, їхав заступник головнокомандувача Сухопутних військ З С України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. В результаті ДТП генерал серйозно травмований. Також травмований ще один військовослужбовець, який їхав у тому ж авто. Наразі час бригада «швидкої» надає допомогу потерпілим на місці, після чого вони їх доставлять в лікарню.

Всі три автомобілі отримали механічні пошкодження. Hyundai відновленню не підлягає.

ДТП сталося в умовах сильної ожеледиці.

Схожі новини