Передплата 2024 ВЗ

Легендарного Майкла Джексона після смерті знову звинуватили в педофілії

  • 11.01.2019, 12:31
  • 717

На американському кінофестивалі «Санденс» в січні відбудеться прем’єра документального фільму «Залишаючи Неверленд» про легендарного співака Майкла Джексона.

За інформацією критиків, стрічкою ще до виходу незадоволені представники покійного поп-короля, пише «Главред».

Резонанс викликав сюжет, який оповідає про певний період життя двох хлопчиків Уейда Робсона і Джеймса Сейфчака, з якими спілкувався Джексон. У фільмі йдеться про те, що, будучи вже дорослими чоловіками, вони розповіли про те, що протягом кількох років піддавалися сексуальним домаганням з боку знаменитого музиканта і про те, як ця травма вплинула на їх подальше життя.

Родичі Джексона назвали прем'єру «обурливою і жалюгідною спробою заробити на імені Майкла Джексона». Також представники музиканта відзначили, що раніше Робсон і Сейфчак визнавалися під присягою, що Майкл ніколи не робив з ними подібних дій.

Як відомо, Джексон двічі поставав перед судом за звинуваченням у педофілії. Автори фільму вирішили розповісти про один з випадків. Однак відомо, що вже після смерті один з хлопчиків зізнався, що обмовив співака заради грошей під тиском батька, який згодом покінчив життя самогубством.

Відзначається, що кінострічка «Залишаючи Неверленд» буде випущена на фестивалі в розділі «спеціальні заходи».

Нагадаємо, особистий лікар Майкла Джексона Конрад Мюррей звинуватив батька музиканта Джо Джексона в тому, що той «хімічно кастрував» свого сина.