Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Астролог розповіла, коли можна починати важливі справи в 2019 році

  • 07.01.2019, 18:15
  • 1 657

Протягом 2019 року будуть спостерігатися 4 сприятливих періоди, протягом яких можна починати і реалізовувати важливі справи, тоді як несприятливі періоди року варто використовувати для поточних робіт та планування.

Про це повідомила доктор астропсихології і інтегративної психологи Олена Осипенко, передає УНН.

«Планувати протягом цього року можна другого липня — в 22.24 по Києву. Протягом півгодини-години після затемнення можна складати плани — це буде дуже і дуже ефективно. І 26 грудня в 7.18 буде сонячне затемнення», — зазначила астролог.

За її словами, періоди затемнень необхідно використовувати для осмислення і формування своїх планів, оскільки для реалізації задуманого вони не підходять. Час, що передує затемненню і наступний після нього, не підходить для початку важливих справ. Так, наприклад, перший період затемнення в 2019 році почався 1 січня і триватиме до 24 січня (6 січня пройде сонячне, а 21 січня місячне затемнення). У той же час, з 25 січня по 3 березня — сприятливий період для різних соціальних справ (покупок, оформлення паперів, для весіль та ін).

Крім того, несприятливий період для значущих соціальних справ буде також з 4 по 28 березня. «Це період ретроградного Меркурія (з 5 по 28 березня). У цей період ми будемо як в пробці на дорозі — щось почнемо і зупинимося, не зумівши просунутися далі», — підкреслила астролог.

Далі, за її словами, підуть «нульові сонячні дні» (з 16 по 20 березня) і проходження Сатурна по градусу випробування труднощами (з 4 по 17 березня). В цілому з 4 по 28 березня — період, який експерт не рекомендує використовувати для важливих починань, оскільки вони будуть мати складну долю.

З 29 березня по 13 червня — сприятливий період для різних важливих справ.

З 14 червня по 1 серпня — напружений період, в який з 14 по 28 червня Сатурн пройде вдруге по градусу випробування труднощами, відбудуться два затемнення (2 липня сонячне і 17 липня — місячне) і з 1 по 18 липня Меркурій буде ретроградним. В цілому період складний. Людям, які святкують свої дні народження в період затемнень, варто очікувати протягом року після цього періоду істотних змін.

З 2 серпня по 30 жовтня — період сприятливий для різних значущих справ і починань. З 31 жовтня по 20 листопада — Меркурій знову пройде в своєму ретроградном русі і загальмує всі соціальні процеси, таким чином період стане не сприятливим для важливих справ.

З 21 листопада по 21 грудня — сприятливий період.

З 22 по 31 грудня — період затемнень, в який 26 грудня відбудеться сонячне затемнення.

Як пояснила Олена Осипенко, в несприятливі періоди можна проводити поточні роботи, ремонти, реконструкції, реорганізації. Важливо також стежити за здоров'ям і проводити профілактику хвороб, вести здоровий спосіб життя, а планові хірургічні операції відкласти до сприятливого періоду.

«При виборі сприятливої дати для важливої події потрібно вибрати один з великих сприятливих періодів, зазначених вище, а потім знайти хороший день і бажано на зростаючому Місяці. Це важливе правило варто враховувати для успіху ваших підприємств», — додала при цьому астролог.

Схожі новини