Передплата 2024 ВЗ

Потужний вибух у квартирі в Маріуполі: є загиблі

  • 06.01.2019, 11:52
  • 705

У житловій квартирі в Маріуполі в субботу ввечері, 5 січня, пролунав вибух. Місцеві ЗМІ повідомляють про дві жертви. Точну кількість загиблих з’ясовують.

Інформація про вибух поліцейським надійшла 5 січня о 21:20.

«Виклик до поліції надійшов о 21:20. На місці працює слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясовують походження вибуху. Кількість жертв уточнюється», — повідомили у поліції Донецької області.

Як пише маріупольський сайт 0629, вибух стався у Центральному районі на проспекті Будівельників на 3-му поверсі будинку. Згідно з даними видання, вибухнула граната.

«За попередньою інформацією, загинули 2 людини. На місці працюють вибухотехніки, поліція і військові. Прибули 3−4 карети медиків. Очевидці говорять, що вибух було чути в інших мікрорайонах міста. Один із постраждалих перед смертю з вікна кликав на допомогу», — пише видання.

«Відомо, що двоє чоловіків, які загинули вчора від вибуху гранати, 1985 та 1987 років народження», — зазначили в поліції.

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють походження боєприпасу та повні обставини того, що сталося.

Схожі новини