Передплата 2024 «Добрий господар»

Подвійне вбивство іноземних студенток у Харкові: поліція повідомила про затримання підозрюваного

  • 05.01.2019, 20:12
  • 1 585

Підозрюваного у вбивстві двох студенток, яке відбулося в Харкові — 20-річного хлопця — затримали у Туреччині на кладовищі біля могили батька.

Як стало відомо, Цокмез Гусний Цан прибув до Туреччини 2 січня і незабаром був затриманий місцевою поліцією за запитом Інтерполу, повідомляє «Сегодня» із посиланням на DHA.

Затриманого доставили в турецьке Бюро громадської безпеки.

У свою чергу, інформацію про затримання підозрюваного у Facebook підтвердив і заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

«Турецька поліція в Стамбулі затримала громадянина Туреччини, 1998 року народження, підозрюваного в скоєнні в кінці минулого року жорстокого вбивства двох іноземних студенток медичного факультету Харківського університету імені Каразіна, за місцем їх тимчасового проживання в Харкові», — повідомив він.

Нагадаємо, що 3 січня в одній з квартир по вулиці Валентінівська в Харкові були знайдені тіла двох студенток з Туреччини. У обох дівчат було перерізане горло.

Пізніше стало відомо, що підозрюваним у цьому злочині виявився земляк убитих дівчат, у якого був роман з однією з них. З'ясувалося, що перед Новим роком хлопець приїхав до них у гості, але у нього виникла сварка з подругою, яка завершилася трагедією.

Схожі новини