Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Лесбійська пара з Японії хоче одружитися 26 разів за півроку

  • 05.01.2019, 09:30
  • 657

Лесбійська пара з Японії планує одружитися 26 разів у країнах та окремих регіонах, які дозволяють одностатеві шлюби. Так дві японські студентки хочуть привернути увагу до прав ЛГБТ-спільноти у своїй державі.

Прог це повідомляє «Прямий» із посиланням на японську газету Asahi.

21-річна Місато Кавасакі та 22-річна Маю Отакі розпочнуть свою подорож у березні 2019 року. Для цього вони навіть запустили власний сайт, де збирають гроші від тих, хто підтримує їхню ідею або хоче допомогти привернути увагу до проблем ЛГБТ.

Одружитися 26 разів дівчини хочуть за півроку. Почнуть з Великої Британії, звідки поїдуть країнами Європи, потім у Північну та Південну Америку й Південно-Африканську Республіку.

Зустрічатися пара почала в 2017 році. Місато Кавасакі оголосила про гомосексуальність лише коли вступила до університету. До того вона ніколи не зустрічалася з жінками, адже думала, це зробить її «ненормальною».

Після подорожі всім світом пара хоче організовувати зустрічі в Японії та ділитися досвідом. Також вони планують заснувати власну компанію, яка б займалася організацією весілля для сексуальних меншин.

У Японії на законодавчому рівні заборонені одностатеві шлюби. Однак японське місто Фукуока, в якому живе близько 1,5 мільйона людей, визнає такі шлюби, які були укладені закордоном.

Гомосексуальність є незаконною у понад 60 країнах. Cмертною карою карається в 13 країнах, переважно в мусульманських.

Схожі новини