Передплата 2024 «Добра кухня»

Активізує кровообіг, лікує безсоння і похмілля: експерт розповіла про нові «плюси» сексу

  • 04.01.2019, 19:15
  • 1 353

Знайдено відповідь на запитання, чому з похмілля нам так сильно хочеться сексу.

Після веселої ночі ми часто страждаємо від головного болю і спраги. Однак того, хто напередодні перебрав з алкоголем, часто мучить і сексуальний голод. Секс-коуч Христина Янсон пояснила, чому з похмілля так сильно хочеться сексу, передає УНІАН.

«Коли ми все ще напідпитку після останньої ночі та погано розуміємо, секс часто особливо вдалий. Багато людей не можуть розслабитися і занадто багато думають під час сексу. Коли у них похмілля, вони поводяться більш розкуто та емоційно», — розповіла експерт.

«Гарячий секс відволікає від нездужань й активізує кровообіг. Крім того, під час сексу виробляються гормони щастя, а після божевільної вечірки це особливо корисно», — розповіла Христина Янсон.

«Секс, — зазначає Христина Янсон, — зменшує больові відчуття майже на 70%. Той, хто в свята хильнув зайвого, може так побороти обридле похмілля».

«Гормон окситоцин, який виділяється під час сексу, сприяє міцному сну, який у свою чергу зміцнює імунну систему», — зазначає експерт.

До того ж, під час новорічних свят можна легко набрати зайві кілограми, а заняття сексом сприятливо позначаються на фігурі.

Проте, зазначає експерт, секс з похмілля може бути й підступним. «Коли погано думаєш, під час випадкового сексу варто бути уважним й не забути про презервативи. Інакше все може закінчитися неприємним сюрпризом», — попереджає Янсон.

Як раніше повідомляв «ВЗ», вчені з'ясували, що середня тривалість занять сексом у молодих батьків скорочується до 2 хвилин 15 секунд.

Схожі новини