Передплата 2024 «Добрий господар»

«Сухий січень» без алкоголю, чаю та кави: Меган Маркл поставила умову принцу Гаррі

  • 02.01.2019, 13:53
  • 1 552

Меган Маркл змінила культуру вживання алкоголю принца Гаррі, чим здивувала всю королівську родину.

Як повідомляє nv.ua з посиланням на видання Express, ходять чутки, що Меган Маркл заборонила принцу Гаррі вживати алкоголь протягом її вагітності, а зараз він почав «сухий січень», протягом якого він не вживатиме чай та каву. Зміни в образі життя і зовнішності принца помітила вся родина під час різдвяних свят в гостях у королеви Єлизавети в Сандрінгемскому маєтку в Норфолку. Змінений любитель вечірок, який зараз вилетів до Монако, виглядає «спокійним і розслабленим» в очікуванні дитини.

Джерело видання говорить: «З огляду на те, що з юності Гаррі багато пив, те, що він зараз взагалі не п'є можна вважати величезним досягненням».

«Принц Гаррі весь час шукав нових відчуттів. Він дуже любив подуріти, іноді навіть занадто».

«Його новий статус і розпорядок дня не дозволяють йому бути найбажанішим і активним гостем вечірок у всьому світі, але, безумовно, став спокійнішим і розслабленішим».

Це вражаючі зміни. Принц Гаррі відрізнявся розгнузданою поведінкою з самої ранньої юності. Згадайте хоча б знамениту ніч в Лас-Вегасі в 2012 році, коли його зняли голим за грою в стріп-більярд. Тоді він свою витівку назвав помилкою, яка «завдала шкоди його репутації його і репутації його родини».

Зараз 34-річний принц займається йогою, якою захоплюється його 37-річна дружина.

Безіменний друг принца Гаррі зазначив: «Все що вона зробила, це познайомила Гаррі з іншим способом життя, і таке життя йому сподобалося».

Схожі новини