Передплата 2024 ВЗ

Вдарив молотком і викликав «швидку»: з’явилися моторошні подробиці масового вбивства родини у Вінниці

  • 02.01.2019, 09:35
  • 1 239

Моторошне вбивство сталося у Вінниці за кілька годин до Нового року. Там у власній квартирі загинула майже вся сім’я — дві жінки та двоє дітей,

Про це ідеться в сюжеті ТСН. Кров на стінах та підлозі, за обмежувальною стрічкою працюють криміналісти — напередодні тут сталося масове вбивство. «Черепно-мозкові множинні», — каже про характер травм начальник Вінницької міської поліції Сергій Синявський. Біля під’їзду стоять родичі — вони приїхали за 200 кілометрів зустрічати свято у цій квартирі. «Тітка моя проживала, це ми приїхали до дітей в гості на Новий рік. Не здогадуюсь і не знаю, що зробилось», — каже Володимир Чабанюк.

Сусіди нікого підозрілого не бачили і нічого не чули. Сім’я була порядна та небідна: 30-річний чоловік, його мати, дружина та двоє дітей жили у 4-кімнатній двоповерховій квартирі. «Він айтішник, програміст, вона просто домогосподарка», — каже сусід Артур. Нічого не чула про скандали в родині і голова ОСББ — з її слів, власник квартири активний, постійно допомагав по будинку. «Гарна сім’я, молода сім’я, для нас це горе. Знаю його особисто, відколи я голова ОСББ, він був відповідальний по під’їзду, він активний, він завжди за те, щоб щось зробити», — каже Валентина Клецко.

Саме голову родини слідство і підозрює у моторошному вбивстві. Чоловіка одразу затримали, він був тверезий та при здоровому глузді. «На підставі проведених слідчих дій, а також зібраних доказів, за підозрою затримано чоловіка. Він на момент прибуття поліції був у квартирі, і саме він повідомив швидку про виявлення», — каже речниця обласної поліції Анна Олійник. У середу підозрюваному обиратимуть запобіжний захід, наразі він затриманий. Чоловікові призначена психологічна експертиза. З власних джерел ТСН стало відомо, що крім офіційної, він мав ще одну родину на стороні. Чи могло це стати мотивом вбивства — відповідь на це питання має дати слідство. За масове вбивство чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Як повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області, 1 січня, затриманому вчора 30-річному вінничанину слідчими слідчого управління поліції за процесуального керівництва прокуратури області оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства чотирьох людей, серед яких його матір, колишня дружина та двоє малолітніх дітей.

Проведені слідчі та оперативні заходи дозволили визначитися з ключовою версією вбивства — чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт. Рік тому подружжя розлучилося, матір зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були гарні відносини. Відтак, за попередньою інформацією слідства, підозрюваний міг вбити рідних людей під час чергової сварки.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він надав інформацію слідству, де викинув молоток, яким завдавалися смертельні удари. Поліцейські відшукали та вилучили знаряддя злочину. Слідство клопотатиме в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді взяття під варту.
За вбивство чотирьох людей зловмиснику загрожує довічне ув’язнення.

Схожі новини