Передплата 2024 «Добра кухня»

«Хороша людина»: астролог розповіла, яким буде наступний Президент України

  • 01.01.2019, 11:40
  • 5 100

Вибори президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року, розчарують багатьох жителів нашої країни.

Про це розповіла відомий астролог Олена Максимова в інтерв'ю Gazeta.ua

За словами астролога, голоси за кандидатів сильно розділяться, а вранці наступного після виборів дня багато українців прокинуться з відчуттям, що їх обдурили. Крім того, за словами експерта, вибори в один тур не пройдуть.

Все це, каже астролог, пов'язане з тим, що 31 березня — не дуже вдала дата — як для виборів, так і для багатьох кандидатів на пост глави держави. При цьому президентом стане «очікувана особистість», яка вже зараз «добре орієнтується в закулісних інтригах», розбирається в економіці, а також «має авторитетних друзів» у нашій країні та інших державах.

Але є одне але. Переможцем передвиборної гонки стане «хороша людина», але «слабкий лідер», за якого «працюватимуть інші політики».

Також Максимова розповіла, якою бачить ситуацію на Донбасі. За її словами, в 2019 році наші військові «будуть у виграшній позиції, що б не сталося».

«Будь-який вчинок Росії по відношенню до нас буде на руку Україні. Підтримають європейські лідери і США. Не віддамо ворогові жодного метра рідної землі», — резюмувала астролог.

Раніше відома карпатська мольфарка Марія напророкувала долю України.