Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Після вчорашнього нападу Дзідзя госпіталізували, він проведе Новий рік у лікарні

Співак і актор написав про це на своїй сторінці в Instagram

Улюбленець української публіки — співак та актор Дзідзьо проведе новорічні свята на лікарняному ліжку. Вчора, 28 грудня, у Києві на нього було вчинено зухвалий напад. «ВЗ» писав про цей інцидент, подавши ексклюзивний коментар піар-менеджера артиста Лілії Слюсар.

Сьогодні сам Дзідзьо пояснив ситуацію, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram докладну розповідь про напад і про те, як він почувається зараз.

Переглянути цей допис в Instagram

Я хочу звернутися до всіх і розказати ситуацію, яка вчора сталася зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людей неслов’янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим, який на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком. Вчора я перебував у стані шоку і не розумів серйозності того, що відбувається. Лікар діагностував у мене розрив барабанної перетинки лівого вуха. І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята. Я звертаюся до всіх наших концертних партнерів, замовників, і прошу вибачити мене і мою команду, але ми змушені скасувати всі заплановані концерти мінімум на місяць, в тому числі відміняємо корпоративні виступи у Новорічну ніч. Для мене як для музиканта в першу чергу є важливим мій слух, який я можу втратити.

Допис, поширений DZIDZIO (@dzidzio)

«Хочу звернутися до всіх і розказати ситуацію, яка вчора сталася зі мною. Перед ефіром на радіо на мене напала зграя бандитів, це було близько 8 людей неслов’янської зовнішності на чолі з Михайлом Мішковим, який, на мою думку, є у злочинній змові з Олегом Турком», — пише Дзідзьо.

Лікарі діагностували в артиста розрив барабанної перетинки лівого вуха. «І сьогодні зранку я почуваюся гірше. Тому лікар наполіг на госпіталізації. Я знаходжуся в лікарні і змушений буду провести тут всі Новорічні свята», — розповідає далі актор.

Дзідзьо звернувся до концертних партнерів, замовників і попросив вибачення за те, що змушений скасувати всі заплановані концерти щонайменше на місяць. Корпоративні виступи у Новорічну ніч також скасовано.

«Для мене як для музиканта, в першу чергу, є важливим мій слух, який я можу втратити», — написав Дзідзьо.

Схожі новини