Передплата 2024 ВЗ

«Без мене мене ж і женили»: юстиція вдруге одружила львів’янина без його відома

  • 29.12.2018, 15:58
  • 975

Вчора, 28 грудня, львів’янин дізнався, що є двоєженцем. І не тому, що двічі одружувався, а через, ймовірно, жахливу помилку в юстиції, яка тепер може зруйнувати долі не одної людини.

Про інцидент повідомила громадська діячка Наталія Шелестак у себе на сторінці у Фейсбуці, пише Форпост.

До її знайомого подзвонила невідома жінка та сказала, що вона його дружина. Чоловік, звичайно, був здивований, адже вже давно одружений на своїй коханій жінці. Однак, незнайомка наполягала на зустрічі.

Зустрівшись, львів'янин отримав офіційну відповідь від реєстратора шлюбу, що він двоєженець.

Як повідомила Наталія Шелестак, незнайомка просто хотіла вийти заміж за свого майбутнього чоловіка, але їй заявили, що вона вже у шлюбі. Насправді, 28 грудня незнайомка та друг Наталії Шелестак зустрілись вперше. Однак, їхній шлюб, згідно документів юстиції, зареєстрований у 1999 році.

Справжнє одруження чоловіка із його дружиною відбулось у 2004 році. І тоді жодних проблем не було, хоча у РАГСі повинні переконатись, що майбутнє подружжя не перебувають у шлюбі із кимось іншим.

Щодо реакції самої юстиції на такий дивний інцидент — вони визнають шлюб 1999 року людей, які ніколи не зустрічались, справжнім. І єдиний вихід для них — це іти в суд і за власні кошти проводити відповідні експертизи.

Так, через незрозумілу помилку одна пара не може одружитись, а інша дізнається, що їхній шлюб, на думку юстиції, недійсний.

Наталія Шелестак також зазначила, що вони вже викликали поліцію та будуть писати заяву на такі дії органів.

Схожі новини