Передплата 2024 ВЗ

Відома голлівудська акторка Анджеліна Джолі подумує про кар’єру політика

  • 29.12.2018, 09:35
  • 926

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі не виключила, що в майбутньому може зайнятися політикою.

Під час інтерв'ю BBC вона заявила, що ще 20 років тому одразу б відкинула таку можливість, але зараз готова «бути там, де вона потрібна».

Наразі Джолі є послом доброї волі ООН. Вона активно займається цілою низкою питань — зокрема проблемами біженців, сексуального насильства і охорони природи.

У розмові з ведучим BBC Джастіном Веббом Джолі серед іншого поговорила про американську політику, соціальні мережі і світову міграційну кризу.

На питання про те, чи роздумує вона про похід в політику, акторка відповіла: «Якби мені поставили це питання 20 років тому, я б розсміялася… Я завжди кажу, що піду туди, де я потрібна. Не знаю, чи я підходжу для політики… Я жартувала, що не впевнена, чи ховаю я скелет у шафі», — каже Джолі.

«На своїй нинішній позиції я можу співпрацювати з урядами — так само, як і з військовими. Так що я перебуваю на дуже цікавому місці, яке дозволяє мені багато чого зробити», — каже вона.

Акторка додала, що «поки що» буде мовчати з приводу свого політичного майбутнього.

«Поки що?» — уточнив ведучий, а потім додав, що не здивується, якщо з часом побачить прізвище Джолі у списку претендентів на те, аби стати кандидатом у президенти США від Демократичної партії.

На це акторка не сказала «ні», а лише розсміялася і подякувала журналісту.

У програмі BBC Джолі також поговорила про дітей і своє ставлення до соцмереж. За її словами, вона «так само, як і більшість батьків» просто не здатна контролювати все, що вони роблять.

«Підлітки існують у власних реаліях. Наше з вами покоління не розуміє й половини того, що вони роблять з усією цією технікою. Вони можуть легко нас обійти», — каже акторка.

За її словами, ніхто з її дітей не має профілю на Facebook, так само як і вона сама.

«Ми остання сім'я, яка досі не зареєструвалася на Facebook», — пожартувала Джолі.

Схожі новини