Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Мольфарка, яка напророчила війну з Росією, розповіла про долю України у 2019-му

  • 28.12.2018, 19:09
  • 22.6K

Відома мольфарка Марія, яка в 2012 році передбачила війну з Росією, розповіла, яким бачить майбутнє України у 2019 році.

За словами Марії, в 2019 році на президентських виборах переможе «світла людина», а уряд очолить «дуже молодий прем'єр». Обидва чиновники будуть «досить мудрими». Крім того, гарант «знайде спосіб лавірувати між сходом і заходом», пише Styler.rbc.ua.

Також Марія розповіла, що люди в Україні стануть жити краще. Ситуація на Донбасі може вгамуватися вже в кінці 2019-го, оскільки з Росією буде знайдено компроміс. Але мольфарка має побоювання, що на той час на сході країни «відбудеться одне побоїще на зразок Дебальцевського котла».

Європа буде надійним партнером України. Але поки наша держава увійде в ЄС, це єднання буде «зовсім не таким, як сьогодні».

Висловилася провісниця і про реформи в Україні. Так, на її думку, медична реформа в наступному році закінчена ще не буде. Але запрацює інша реформа, завдяки якій «чимало злочинців відповідатимуть перед судом за свої діяння і сядуть в тюрму».

«Але Україна стане хорошою для життя неодмінно», — резюмувала Марія.