Передплата 2024 «Добрий господар»

Напад на Дзідзя: Люди, які побили артиста, спеціально на нього чекали

Ексклюзив «ВЗ» про інцидент, який трапився 28 грудня з улюбленцем української публіки

28 грудня у Подольському районі Києва трапилася жахлива подія. На вулиці Хвойки, 15/15, було скоєно напад на відомого українського шоумена Дзідзя (Михайло Хома). Що призвело до цього прикрого інциденту та чи піймали нападників, журналіст «ВЗ» попросила розповісти піар-менеджера артиста Лілію Слюсар.

— Михайло Хома 28 грудня мав їхати на радіоефір на Хіт-FM, — сказала в ексклюзивному коментарі для «ВЗ» Лілія Слюсар. — Мене не було поруч. Зі слів Михайла, він приїхав на Хвойки, 15/15 з водієм, де їх перед самим входом зустріли троє чоловіків. Так виглядало, що ці люди спеціально чекали на Михайла. Двох чоловіків артист не знає, а третій йому добре відомий. Це — Михайло Мішков.

— Хто це ?

— Певний рейдер, який вже погрожував Дзідзьові, неодноразово казав, що на Дзідзя чекає фізична розправа. Перед входом на радіо зав'язалася розмова, чоловіки почали пред'являти претензії, а тоді один з тих двох невідомих, кого Дзідзьо не знає, вдарив його. Знаю, що перший удар було завдано в обличчя. Чи були ще удари, мені наразі не відомо. Потім ці чоловіки поїхали з місця події. Михайло Хома з водієм викликали поліцію і «швидку».

— Що вимагає той Михайло Мішков разом з тими поганими людьми?

— Михайло Мішков переконує, що Лесик — Олег Турко (колишній член гурту Дзідзьо. — Г. Я.) продав йому свою частку, і він є новим власником частки нашої компанії «Мейсон Інтертеймент». За словами нашого юриста Олександра Пугаєва, пан Мішков не надав достатньо доказів стосовно того, що він є новим власником частки компанії. Тому ніяких коштів, зрозуміло, йому ніхто не сплачував. Ми намагалися працювати з паном Мішковим у правовому полі, був запит на документи. І коли Мішков зрозумів, що ніхто йому нічого виплачувати не буде, почав погрожувати Михайлові Хомі, концертному директору і всім нашим колегам, хто причетний до якихось домовленостей. Але це все наразі було на рівні погроз. А 28 грудня він перейшов до активних дій.

— Як почувається Дзідзьо?

— Наразі не можу нічого сказати, бо спочатку Михайло був у поліції, а зараз перебуває у лікарні. Більше новин наразі не маю.

— То так виглядає, що на ефір Дзідзьо так і не потрапив?

— Михайло мав кілька годин працювати у студії з ведучою, але після інциденту Михайло все ж таки зайшов у студію і вони ще зо 5 хвилин розповідав у прямому ефірі про цю ситуацію.

Схожі новини